Gå til sidens hovedinnhold

Ås-skytterne leverte gode resultater i Østfold

Forrige helg arrangerte Askim skytterlag samlagsmesterskap for skytterlagene i Follo krets. Mange skyttere fra Ås var med og leverte gode prestasjoner.

ÅS/ASKIM: Emil Ottesen og Andreas Kure vant hver sine klasser, henholdsvis rekrutt og eldre rekrutt.

Aas stilte med mange skyttere i dag hvor finaler og lagskyting skulle skje. Dagen startet med lagskyting for ungdom, skyttere var Mathias Granhus, Kristine Kvarme og Nelia Johanne Kvarme, de fikk en flott 3 plass med 293 poeng.

I eldre junior hadde vi med Bendik Adamiak-Husby. Han var litt uheldig og fikk «kiling», men endte på en flott 4 plass.

Så skulle juniorene skyte. Julie Ottesen klinket til med 100 poeng og 9 inne, det gjorde at hun rykket opp fra en 5. plass til en flott 2. plass – og ungdomsmedalje. Nelia J. Kvarme havnet på en fin 5. plass.

Så skulle eldre rekrutt i ilden. Etter en spennende finale trakk Andreas Kure det lengste strået og vant denne klassen. Mathias Granhus som lå på skive 1 fikk en flott 3 plass. Andreas fikk NAMO-medalje og Mathias ungdomsmedalje. Kristine Kvarme og Rasmus Adamiak-Husby fulgte så opp med flotte 4. og 5. plass.

Rekruttene var neste ut. Spennende her også, og Emil Ottesen fra skive to vant klassen og fikk NAMO-medalje og Martine Øvrum Hansen på en flott 2 plass fikk ungdomsmedalje. Så fulgte Magnus Strøm og Torkild Kvarme opp med flott 5. og 6. plass.

Seniorlaget til Aas skal inn på en flott 5. plass. Med Junior Nelia J Kvarme på første etappe, Bendik Adamiak-Husby i Eldre Junior på andre etappe og Even Gultvedt på ankeretappen. Vips så hadde vi to nye seniorer.

Ellers var Even Gultvedt med i finale for klasse 3–5 og kom på en 15. plass og Svend Kvarme i klasse 2 endte på 4. plass.

Kommentarer til denne saken