ULSTEINVIK: Mari Kvarberg Henriksen (17) tok søndag bronsen i stav med et hopp på 2,60 m. Dette er hennes andre medalje i Ungdomsmesterskapet, og den første innendørs.

Anna Reisæter Overvoll (16), som primært er mangekjemper, deltok i 60 m hekk, 60 m, lengde og 800 m. På de korteste distansene gikk det litt under forventning etter god fremgang så langt i vinter.

På 60 m hekk ble tiden 10,76 (10. plass) og på 60 m løp hun på 9,00, begge deler et godt stykke bak pers. I lengde ble det sesongbeste med et hopp på 4,48, men det holdt akkurat ikke til å komme med i finalen (9. plass).

800 m lørdag ble en opptur for Anna med et fint disponert løp på tiden 2.34,61 og sjetteplass i UM. Det er innendørspers med hele seks sekunder, og også nesten fire sekunder raskere enn persen utendørs.

Solveig Fjeldså Brynlund (16) deltok fredag i sitt første UM innendørs, og hoppet 9,45 m i tresteg til en åttendeplass i UM.

– Vi gleder oss til å følge ungdommene når utendørssesongen kommer, og håper på enda flere kvalifiserte Ås-utøvere i UM utendørs i Bergen til høsten, skriver Ås IL friidrett på sine Facebook-sider.