En Koronapåske i Ås i turorienterongens tegn

TURORIENTERING: Håvard Steinsholt og orienteringsgruppa i Ås IL har satt opp poster for turorientering i marka rundt Ås. Anne Birgit og Lars Bævre skriver at de er takknemmelige for tilbudet

TURORIENTERING: Håvard Steinsholt og orienteringsgruppa i Ås IL har satt opp poster for turorientering i marka rundt Ås. Anne Birgit og Lars Bævre skriver at de er takknemmelige for tilbudet Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg fikk lyst til å skrive om noe positivt i disse Koronatider hvor viruset henger som en svart sky over liv og virke i det ganske land.

For første gang på 60 av mine 74 år fikk jeg ikke lov til å dra til fjells på hytta med familien.

Hva gjør vi så? Jo jeg fikk tips fra noen venner at de hadde startet med å finne poster i Ås-skogene! Dette var vi jo godt kjent med fra den gang våre barn var barn og vi skulle spore dem til sunne og lærerike aktiviteter. Men et par pensjonister kan jo også ha nytte av å komme seg ut i skog og mark med en spore i å følge med på kart og terreng!

Vi tok en rask og godt regulert tur innom Torild (Erik Johansen) og kjøpte en konvolutt med Orienteringsgruppa i Ås I.L. sitt opplegg for sommerhalvåret.

Her var det bare å brette opp ermene og overføre gode beskrivelser til kartene og dra ut.

Det som var det mest positive var at vi møtte så mange, men ikke for mange----, positive mennesker. De fleste var strålende til at en fikk kommet seg ut og brukt seg litt i disse ellers så stille tider. Mang en passiar ble utvekslet fra hver vår side av stien/skogsveien med tilbørlig Koronaavstand mellom oss.

I alt 40 poster er funnet og markert og vi sitter igjen med en god følelse. Vi vil også rette en varm takk til Håvard Steinsholt og hans kolleger i O-gruppa for et meget godt og ikke for komplisert opplegg. Nå venter vi bare på høstens nye poster. For vi har fått smaken på dette liv og Koronaer og Covid-19 kan bare gå og legge seg. Vi kommer til å fortsette!

Med hilsen Anne Birgit og Lars Bævre


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags