- Rektor ved Ås ungdomsskole tramper på engasjementet

Elever fra Ås ungdomskole gjennomførte fredag klimastreik.

Elever fra Ås ungdomskole gjennomførte fredag klimastreik. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerRektor ved Ås ungdomsskole, vet du hva du gjør når du straffer elevene dine, de som ønsker å være med på skolestreik for et bedre klima? Vet du hva du gjør når du truer med å gi dem ugyldig fravær fordi de er borte en time for være med å si sin mening om klimasitasjonen i verden?

Har du tenkt på at det er du og jeg som har skylden for at situasjonen er så prekær som den faktisk er, og at det nettopp er ungdommen som må betale regningen for det du og jeg og alle andre i vår generasjon har ødelagt?

Derfor vil ethvert menneske, med fornuften i behold, fatte, at det ikke er straff disse elevene skal ha, men ros og oppmuntring for engasjementet sitt. At du våger å straffe disse forteller det meste om hva du mener om elever som tenker kritisk, har et bevisst forhold til klimasituasjonen og som vil gjøre verden oppmerksom på hva den neste generasjonen har i vente.

Det forteller at du gir fullstendig blaffen i klimautfordringene vi nå står ovenfor, og du gir blaffen i at ungdommen bruker sin demokratiske stemme til å marker den urett som er blitt begått mot dem av din og min generasjon.

Skam deg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags