- Jeg vil være med å plante trær

BORTE: Nordmannsedelgranene i Sentralkrysset ble felt før jul i 2018.

BORTE: Nordmannsedelgranene i Sentralkrysset ble felt før jul i 2018. Foto:

Av
DEL

LeserbrevMan blir jo påvirket av det som skjer i verden og i Norge.

Det plantes trær over hele kloden. Det går an å bidra til treplanting i mange land, og det synes jeg man bør. Man kan bruke forskjellige organisasjoner. Selv har jeg fått i julegave trær i Kenya, trær i Palestina, trær i Afghanistan.

Her i Norge plantes det trær i skoger og i byer, og det er fint.
Kan man bidra til treplanting i Ås? Hvor trengs det trær?

Da Ås Kvartal ble bygget, ble det til sist plantet trær på den vollen som ligger sør for riksvei (fylkesvei?) 152. Disse trærne er i dag pjuskete eller døde. Kanskje skyldes det tørke i tiden etter planting.

Så vidt man forstår er høsten en fin tid for treplanting. Jeg har lyst til å kjøpe et tre på en planteskole og sørge for planting av det bak Ås Kvartal.

Men da må man jo finne eieren. Jeg regnet med at det mest korrekte var å spørre Ås Kommune. Eiendomskontoret ville ikke svare og henviste meg til Servicekontoret. Servicekontoret klarte ikke å finne ut av det og ga feil opplysninger. Via private kanaler fikk jeg vite at det er URBANIUM som eier bygningen ÅS Kvartal og sannsynligvis også vollen som er mellom den og Drøbakveien. Jeg ringer til URBANIUM 5 ganger, men ingen tar telefonen.

Jeg vil være med på å plante trær denne høsten. Hvem har en løsning til meg?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags