SV motarbeider studentene i Ås

Einride Berg.

Einride Berg.

Av
DEL

LeserbrevDag Nestegard fra SV er ute og prøver gjøre sine hoser praktisk talt grønne for studentene i Ås. Han nevner mye, men han glømmer det aller viktigste: Ås SV er det partiet som mest intenst, lengst og hardest har motarbeidet nye studentboliger i Skogvegen.

SV vil gjøre Ås til landets grønneste kommune

Jeg forstår for så vidt SV godt, for på Kaja sitter velgerne deres, i alle fall de mest trofaste, og de fortjener vel en "hilsen hjem".

Stortinget har vedtatt at Veterinærhøgskolen skal lokaliseres i Ås. Når man drar til Ås sentrum fra Korsegården, så ser man rett i tverrveggen på Ås' eget, lokale Fort Worth: Det utgjør 63 000 m2, og det forteller noe om dimensjonene.

Det forteller samtidig at det kommer mange nye studenter til Ås, studenter som må ha et sted å bo. Der er vi ved sakens kjerne. Dag Nestegard nevner i sitt innlegg behov for nye studentboliger.

Det nærliggende spørsmål til Ås SV, til Dag Nestegard, Kristine Lien Skog og Håvard Steinsholt er dette: Hvorfor har SV - av alle - gjort til sin politikk å motarbeide studentboliger på Kaja?

Ås SV har dratt fram alle de kjelker som finnes for å hindre utbyggingen! Ås SV krevde at prosjektet måtte være fullfinansiert før det startet, vel vitende om at Departementet (den gangen) delte ut tilskudd "porsjonsvis" - mao.: sette en stopp for hele utbyggingen.

SV er det partiet i Ås som har gjort mest for å hindre studentboligbygging på Kaja. At SV fortjener naboene på Kajas stemmer, det kan enhver forstå - men at studentene i Ås skal kaste bort sin stemme på SV, det er uforståelig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags