Svar til Carl Birger Alm

Av
DEL

LeserbrevCarl Birger Alm drar fram Wikipedia for å belære meg hva dialog er. Jeg trenger ingen hjelpemidler for å konstatere at han er en ekte kverulant.

SiÅs har arbeidet med Skogveien-prosjektet i over to år. Planene har naturlig nok endret seg underveis. Vi har fått mange innspill. Flere av disse har vært så konstruktive at vi brukte dem for å gjøre hele prosjektet bedre:

1. I Nord-Vest har vi skjermet hulveien og området rundt.

2. I Nord øst har vi redusert parkeringsplassen for å imøtekomme hensyn til naturmangfold.

3. I Vest har vi redusert etasjer mot naboer.

4. I Øst - mot Lyngveien - har vi redusert fra tre til to blokker.

5. I Sør-Øst har vi redusert fløyen mot Lyngveien fra fire til tre etasjer.

6. I sør har vi trukket bebyggelsen lenger fra Utveien, og vi bygger i tre etasjer.

Dette har vært en langvarig prosess, og vi mener nå at vi har et mye bedre gjennomarbeidet forslag enn da vi lanserte ideen på folkemøte i januar 2017.

Ja da, vi har fått innspill og vi har hørt på dem. Vi har justert våre planer, og vi mener de ble bedre etter disse rundene. Vi har ingen fallhøyde for å innrømme at andre har bedre forslag enn våre. Tvert imot.

Prosjektet ble redusert med 16% etter disse rundene. Det var det slett ikke Rådmannen som bestemte, Carl Birger. Nå tøver du igjen.

Carl Birger Alm krever fortsatt at vi bare skal bygge 500 hybler! Det er hans absolutte krav! Og det er alldeles udiskutabelt. - Det definerer han som dialog.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags