Det er trist at Ap nå gjør Rødt/SV-propagandaen om profitt i helsetjenester til Ap-politikk

Kjetil Barfelt (FrP).

Kjetil Barfelt (FrP). Foto:

Av
DEL

MeningerDet er trist (og dessuten direkte uredelig) at Ap forsøker å ta æren for vikarpoolen. Den er det FrP og Høyre som har kjempet frem. 

Det er trist at Aps tredjekandidat er lite redelig når han påstår at FrP går inn for privatisering og kommersialisering av eldreomsorgen i Ås. Ås FrP har verken programfestet eller gjort noe slikt vedtak. 
Beviset er tydeligvis at Ås FrP, i NRKs valgomat, har valgt å være «litt enig» med påstanden «Private selskaper bør få lov til å drive eldreomsorg i Ås».


Ås FrP er, i motsetning til Ap, som er tydeligvis er mest fokusert på at de ansatte skal ha kommunen som arbeidsgiver, opptatt av at innbyggerne i Ås skal få best mulig hjelp og pleie. Om den hjelpen gis av en privat ansatt eller en kommunalt ansatt er ikke avgjørende. 

Og som sagt innledningsvis er det trist at Ap omfavner Rødt og SVs «velferdsprofitør»-populisme. Det rammer kun arbeidstagere innenfor omsorg og barnehager (kvinnedominerte yrker), men gjelder åpenbart ikke f.eks. fastleger, tannleger og fysioterapeuter.

At det er umoralsk å tjene penger på å sørge for gode helsetjenester, men åpenbart helt akseptabelt å tjene penger på å brøyte snø for kommunen (mannsdominerte yrker) er for oss i Ås FrP prinsipielt helt uforståelig. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags