Husk å stemme i fylkestingsvalget. Stem på Solveig!

Solveig Schytz.

Solveig Schytz. Foto:

Av
DEL

MeningerMandag 9.september er det to valg: Kommunevalg og fylkestingsvalg. Husk å stemme i begge valgene! Denne høsten er fylkestingsvalget ikke til Akershus fylkesting, men til fylkestinget i det nye fylket Viken.

Venstre er godt forberedt med en god plan for hvilke områder og oppgaver dette nye fylket skal jobbe for i fremtiden. Toppkandidaten for Viken Venstre er Solveig Schytz fra Ås. Hun har i sine to perioder i fylkestinget i Akershus ledet hovedutvalg for plan, næring og miljø og hovedutvalg for samferdsel, og har markert seg med sitt engasjement for å bedre kollektivtrafikken i Follo, ikke minst i kampen for flere tog på Østfoldbanen. Venstre vil at det skal bli enklere og billigere å velge det miljøvennlige alternativet.

Når Viken og Oslo nå skal få et nytt, sømløst billettsystem må det også bli billigere å reise kollektiv. En stemme på Solveig Schytz er en stemme for bedre og billigere kollektivtrafikk.

Solveig Schytz har et sterkt engasjement for barn og unge og for klima og miljø. Med sin bakgrunnen som speidersjef i Norges Speiderforbund og nestleder i Norsk Friluftsliv er hun en tydelig stemme i å ta vare på vår natur og miljø, og ambisjonene er høye for å gjøre Viken til et nullutslippsfylke.

Venstre vil sikre elever i videregående skole Vi mener at vi må sikre både stor valgfrihet for elevene og trygghet for å komme inn på en skole uten for lang reisevei.

Vi vil ha en skole som løfter hver enkelt elev. Viken gir nye muligheter. Solveig er en politiker som ser muligheter og som griper dem. Vi trenger flere slike politikere. Husk å stemme både i kommune- og fylkestingsvalget. Vi trenger politikere med ryggrad og hjertet plassert på riktig sted.

Stem på Venstre og Solveig Schytz i fylkestingsvalget!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags