Bevare seg selv

Bilde av Einride Berg fra aid

Bilde av Einride Berg fra aid Foto:

Av
DEL

LeserbrevNår man leser Einar Einarssons siste innlegg i ØB, så faller Orwells roman "Animal farm" en i hu: "Alle dyr er like, men noen er likere enn andre".

Einarsson skriver: "Lokalbefolkningen har etablert seg, studentene er på (kortvarig) besøk." Underforstått: Lokalbefolkningens ønsker (på Kaja) trumfer studentenes ønsker.

Når Einarsson i tillegg benytter anledningen til å promotere den bebudede Bygdelista, så kan det være greit å minne han om at det er mange studenter som har meldt flytting til Ås, og som har fått stemmerett her. Jeg skal ikke gi råd til "Bygdelisten Bevare meg vel", men jeg tror ikke det er smart å starte med å avfeie studentenes ønsker og behov.

Einarsson karakteriserer meg som en "bulldoser". Jeg takker for komplimenten. Einarsson har for øvrig helt rett: Siden jeg mener at mine argumenter er mye bedre enn hans, så fortsetter jeg følgelig arbeidet med å fortette studentboligene i Skogvegen.

Og ja, Einar: Jeg vil fortsatt samarbeide med NMBU for å finne nye tomter til de neste 800 studenthyblene som må bygges i Ås etter at Skogveien-prosjektet er gjennomført.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags