Denne luksusboligen ble solgt i ekspressfart - salgssummen er svimlende

Boligen ble lagt ut til 12,9 millioner kroner og solgt for 13,7 millioner kort tid etterpå.

Boligen ble lagt ut til 12,9 millioner kroner og solgt for 13,7 millioner kort tid etterpå. Foto:

Boligen på Vinterbro ble lagt ut i starten av september med en prisantydning på 12.9 millioner kroner. Allerede etter første runde med visninger ble boligen solgt etter budrunde mellom to interessenter.

DEL

VINTERBRO. – Det var en budrunde med to som virkelig hadde lyst på huset. Jeg tror begge parter var godt fornøyd, sier eiendomsmegler Monica Frøseth ved Aktiv Grønland/Bjørvika.

Da ØB snakket med megleren dagen etter at boligen var lagt ut, hadde de allerede fått forespørsler om privatvisninger. Megleren sa på forhånd at boliger i denne prisklassen enten kan gå veldig raskt eller så kan det ta litt tid.

– Her gjorde vi det i første runde, da var alle veldig fornøyd, sier hun.

Prisen endte 750 000 over prisantydning og ble solgt til en lokal person.

– Det er en unik bolig som sjelden dukker opp. Jeg føler at de som ble med i budrunden så boligens kvaliteter, og jeg synes kvadratmeterne og standarden på boligen bekrefter den prisen.

Høyt prisnivå i området

sommer ble tidenes dyreste bolig på Vinterbro solgt for 15,6 millioner kroner. .Boligen på Fålesloråsen lå ute med en prisantydning på 13 millioner kroner. Med denne boligen ble det ny prisrekord på Vinterbro – og den forrige ble slått med hele fem millioner kroner.

– Det blir spennende se på de boligene på Vinterbro fremover om det legger seg et nytt prisnivå. Man har hatt flere gode salg der nå, og det legger ofte en ny presedens på prisnivå på de litt store boligene. Men det er et selektivt marked, så det er gjerne boligene med det lille ekstra og wow-faktoren som ender opp med å gå over prisantydning, sier hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken