Et grønnere Åsgård

VIL HOLDE PÅ MILJØAMBISJONENE: Dag Nestegard (SV) mener miljøambisjonene for Åsgård skole ikke går på bekostning av fremdriften, så fremt kommunen jobber parallelt med begge sakene.

VIL HOLDE PÅ MILJØAMBISJONENE: Dag Nestegard (SV) mener miljøambisjonene for Åsgård skole ikke går på bekostning av fremdriften, så fremt kommunen jobber parallelt med begge sakene. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Mange av oss ble nok overrasket da Ap kom ut med det stikk motsatte standpunktet av det de selv foreslå i Formannskapet for kort tid siden. Nå vil Ap bygge slik at nye Åsgård kan stå klar i 2023. Det er vi glade for.

Etter Arbeiderpartiets siste kuvending i saken om nye Åsgård er SV villig til å støtte gjeldende framdriftsplan dersom vedtaket kan gjøres grønnere.

Det er vedtatt at Åsgård skal ha høye miljøambisjoner. Saken har blitt behandlet i Hovedutvalg for næring og miljø, hvor det kom mange gode innspill til miljøsatsingen. Vi mener miljøambisjonene ikke går på bekostning av fremdrift så fremt utredningene gjøres parallelt med øvrige saksforberedelser fram til prosjektet legges ut på anbud.

SV ønsker også at vi ser på muligheten for at Åsgård-barna kan bruke ledige lokaler på Rustad og Åsgård fram til den nye skolen står klar.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags