ÅS: Tirsdag 6. september er Farmen tilbake på tv 2 og tv 2 Play, og når vi nå går inn i den 18. sesongen er det med Niklas Baarli (33) fra Moss som ny programleder.

Denne sesongen er det også med en lokal deltager som vi kan følge fra uke til uke.

Henrik Eijsink (26) fra Ås er klar for reality-programmet. 26-åringen fra Ås er software-utvikler og singel, og nå venter eventyret han selv ønsket inne på gården.

– Jeg har lyst på et eventyr. Derfor meldte jeg meg på «Farmen», sier han i en pressemelding fra TV2.

Ikke trygg på dyr

26-åringen forteller videre at han er veldig glad i å lage ting, som å sy og strikke. Han håper på å kunne jobbe i smia, men en ting virker det som kanskje blir litt utfordrende.

– Og så er jeg ikke spesielt komfortabel med dyr. Litt redd, rett og slett. Så jeg håper at «Farmen»-oppholdet kan gi meg eksponeringsterapi slik at jeg blir tryggere rundt dyr, sier han i pressemeldingen.

– Jeg synes det er gøy å møte nye mennesker. Her regner jeg med at jeg møter folk jeg ellers ikke ville blitt kjent med. Jeg håper at folk får inntrykk av meg som en real, ordentlig og grei fyr. Jeg er veldig glad i konkurranser, men meldte meg ikke på for konkurransens del. Tror jeg stiller sterkt, sier Henrik.

Farmen har sesongpremière tirsdag 6. september,