Gå til sidens hovedinnhold

- Her skreddersyr du ditt eget nyhetsbilde

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå kan du gjøre avisen din enda mer din. I Ås Avis' nyhetsapp kan du nå personalisere hvilke nyheter du ønsker å lese aller først.

– Vi vet at våre abonnenter har forskjellige interesser og ønsker å holde seg oppdatert på ulike områder. Nå har du en unik mulighet til å skreddersy ditt eget nyhetsbilde, sier Henrik Christie, redaktør i Ås Avis.

Er du på jakt etter siste nytt fra en spesiell del av Ås kommune, fra næringsliv og utbygging, sport eller kultur? Nå har du muligheten til å personalisere dine nyheter utifra emneknagger og samtidig få pushvarsel på mobilen når det skjer noe.

Appen er mulig å laste ned for iOS fra App store og for Android-telefoner.

Vi introduserer "Oppdateringer for deg". Ved å klikke på "For deg" på bunnmenyen kan du personalisere din egen nyhetsstrøm basert på det som interesserer deg. Du får det i nyhetsstrømmen når det skjer og du kan også velge hva du ønsker å se i nyhetsstrømmen og få pushvarsel på.

Grundig testet

– Appen gir deg mulighet til å følge inntil 20 emner fra avisa. Du kan velge å få pushvarsel om enkelte emner du er spesielt opptatt av, og å samle flere emner i din personaliserte nyhetsstrøm i appen, sier Øystein Spillum, produkteier for mobil-apper i Amedia Utvikling.

Amedia forvalter appene for over 80 aviser og publikasjoner. Slik funksjonalitet har vært etterspurt av brukerne fra en rekke aviser over lengre tid.

– Brukerne har over lengre tid etterspurt muligheten for å kunne følge spesielt godt med på noen temaer man er engasjert i. Dette ser vi spesielt gjelder yngre brukere. Denne store oppdateringen har vi jobbet med det siste halve året, og har vært grundig testet.

Geografi mest populært

Appen har vært i bruk i flere aviser. Spesielt ser brukere ut til å ønske å følge med på sin geografi.

– Vi vet at det å følge med på hva som skjer nært sitt eget bosted på mange måter er det aller viktigste for mange brukere, forteller Spillum.

I tillegg er det mange som følger med på emnet Trafikk, altså små og større hendelser på veiene.

Han understreker at dette ikke vil bli en erstatning for dagens forside, men et supplement.

– Man vil fortsatt kunne gå til forsida og bli oppdatert på siste nytt og det redaksjonen har prioritert som viktigst til enhver tid.

Kommentarer til denne saken