Gå til sidens hovedinnhold

Ikke abonnent? Nå kan du lese Ås Avis gratis i hele januar!

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på Ås Avis sine nettsider ut januar måned.

ÅS: - Dette er et tilbud til alle som er interessert i å sjekke ut Ås Avis, uten betaling og uten bindingstid. Det eneste du trenger å gjøre er opprette en bruker, eller en såkalt aID, hvis du ikke har dette fra før, sier Henrik Christie, redaktør i Ås Avis.

Det kreves ikke at du oppgir noen betalingsinformasjon og prøveperioden blir ikke automatisk omgjort til et vanlig abonnement i februar. Her er det med andre ord ingenting med "liten skrift".

- Blir du med videre, som vi selvfølgelig håper, så vet vi at det er fordi du liker det du har lest. Men dette er altså i første omgang et tilbud om å prøve lokalavisa gratis.

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Ås Avis nå gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i Ås Avis vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at Ås Avis sin tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for.

Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir Ås Avis altså andre muligheten til å lese avisa gratis ut januar.

- Vi håper selvsagt at så mange som mulig som er interessert i det som skjer i Ås kommune, vil benytte seg av denne sjansen til å ta en titt bak plussen, sier redaktør Christie.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Dette er de best leste sakene

Hver dag publiserer Ås Avis flere saker innenfor feltene nyheter, næringsliv, politikk, sport og kultur.

- Hvis du vil følge med på utviklingen i kommunen vår, burde Ås Avis være primærkilden din for informasjon, sier redaktør Christie.

- Dette er noen få av sakene vi har publisert den siste tiden er, som har vært på lista over de mest leste sakene. Registrer deg, så får du lese alt innholdet på Ås Avis i ukene som kommer, oppfordrer redaktøren.

Les også

Endelig konklusjon om kvikkleire i Ås: – Godt å få en bekreftelse

Les også

Else Kristin dro til testsenteret for å hente hjemmetest. Da hun leste disse tallene, fikk hun hakeslepp: - Det er bare å beklage, sier kommunen

Les også

Disse fikk mest koronakompensasjon i Ås: – Avgjørende for vår eksistens

Les også

Denne boligen ble solgt for 11,5 millioner. Her er alle omsetningene i Ås i desember

Les også

Yohan (42) har skrevet bok om oppveksten i Ås på 80-tallet: – Lokalsamfunnet var viktig i bekjempelse av hverdagsrasisme

Kommentarer til denne saken