Gjennom +alt-abonnementet i Ås Avis får du tilgang til over 80 norske aviser. Fra 12. desember ble podkast-appen Untold også en del av tilbudet.

– Produksjon av nyheter fra Ås er selvsagt kjerneoppgaven til Ås Avis. Men vi ønsker hele tiden å utvikle tilbudet vårt til leserne. Som del av Amedia-familien har vi en unik mulighet til å gjøre det, selv om vi er en liten avis. Nå gir vi tilgang til en stor lydpakke med attraktivt podkastinnhold, uten at det koster noe ekstra for abonnentene våre, sier redaktør Henrik Christie.

Godt lydinnhold for alle

Amedia kjøpte i høst en andel på 49 prosent i Moderne Media, Norges største frittstående podkastprodusent. Samtidig ble Amedia medeier av podkast-appen Untold.

Her får du tilgang til podkaster og 70 andre nettaviser for én krone i én måned: Kampanje.

I Untold får +alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Media sin eksklusive podkastportefølje som består av både egenproduserte podkaster og podkaster fra en rekke andre produsenter. I tillegg vil podkaster produsert av Amedia-aviser bli tilgjengeliggjort i appen.

Blant Moderne Medias mest kjente podkaster er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten. Untold tilbyr også reklamefri lytting til en rekke andre podkaster som Wolfgang Wee Uncut.

– Her burde det være noe for enhver smak. Vi håper abonnentene våre vil benytte seg av dette tilbudet, uttaler redaktør Henrik Christie.

Du kan laste ned appen i App Store eller Google Play, og logge deg inn med samme aID-bruker som i avisen. +alt-abonnenter kan lytte helt reklamefritt, og prisen forblir uendret.

Få tilgang til Ås Avis og over 70 andre nettaviser i en måned for 1 kroner her: Kampanje.