Gå til sidens hovedinnhold

Liahøi inviterte frivillige på fest

Artikkelen er over 3 år gammel

Nesten 50 frivillige var samlet til den årlige takkefesten på Liahøi sist lørdag. Styret lager mat og arrangerer fest for de mange frivillige som bidrar gjennom hele året. Koldtbordet er berømt som Nord-Europas flotteste.

LIAHØI: Festen ble åpnet med at alle reiste seg og mintes tre av ildsjelene som var gått bort: Kari Ødegaard, Svein Burum og John Weydahl. Alle tre var med i den trofaste gjengen med ildsjeler som aldri var vanskelige å be. Både Kari Ødegaard og John Weydahl var med i Liagøyrevyen i mange år.

I åpningstalen ble det fremhevet at frivilligheten i Norge representerer ca 150.000 årsverk som tilsvarer ca 125 milliarder kroner. Det er mer enn samferdselsbudsjettet og dobbelt så mye som det nye beredskapsanlegget på Taraldrud vil koste. Det sier mye om hvor viktig frivillig innsats er.

Siden det er OL-år, var det lagt inn OL-øvelser på festen. Første øvelse var påsetting av stoltrekk. Det ble en veldig munter øvelse som viste hvor vanskelig det er å sette på stoltrekkene riktig. Neste øvelse var eggeløp på spiseskje. Etter innledende runder, vant Ella Walle finalen med syvmilssteg over parketten.

Anita Taring i styret hadde laget quiz som engasjerte gjestene. De færreste visste hva SKÅL heter på finsk for ikke å snakke om hvor mange kilometer det er fra Nordkapp til Nordby både via Sverige og Norge.

Tradisjonen tro møtte styret dagen etter og spiste restemat og ryddet opp etter festen.

Kommentarer til denne saken