Ås Venstre ber innbyggerne foreslå kandidater til miljøprisen innen 1. juni

Fikk pris: Ås Venstres miljøpris ble tildelt Kroerløypas Venner i forbindelse med fjorårets Åsmart’n. Her ses, fv. venstrerepresentant Erling Rognli, Torgrim Røiseland (Kroerløypa), Maria-Therese Jensen (V), Jorunn Nakken (V), Jørgen Skatter (Kroerløypa) og Arne Grønlund (Kroerløypa).
Foto: Bonsak Hammeraas

Fikk pris: Ås Venstres miljøpris ble tildelt Kroerløypas Venner i forbindelse med fjorårets Åsmart’n. Her ses, fv. venstrerepresentant Erling Rognli, Torgrim Røiseland (Kroerløypa), Maria-Therese Jensen (V), Jorunn Nakken (V), Jørgen Skatter (Kroerløypa) og Arne Grønlund (Kroerløypa). Foto: Bonsak Hammeraas

Artikkelen er over 1 år gammel

I fjor var det dugnadsgjengen som rydder og vedlikeholder løypenettet i Kroer som fikk prisen. Og det er fortsatt mulig å foreslå kandidater til årets pris.

DEL

ÅS: Fristen går snart ut, og Ås Venstre ber om forslag på kandidater til miljøprisen.

Glade, og i de flestes øyne svært fortjente, vinnere i fjor var Kroerløypas venner. Selve prisen ble delt ut under Ås-mart’n.

Tilrettelegger for bruk av skogen

– Ås Venstre deler årlig ut en miljøpris, til innbyggere, organisasjoner eller virksomheter i kommunen som har gjort en ekstraordinæt innsats for miljøet. I fjor var det Kroerløypas venner som fikk prisen for å tilrettelegge for at flere nye grupper kunne komme seg ut i skogen på tur, minner Jorunn Nakken om i en epost.

Året før gikk prisen til Dyster andelslandbruk, som bidrar til at flere som ønsker å dyke sin egen mat på en miljøvennlig måte kan gjøre det.

Haster

Noen har kanskje allerede spilt inn forslag og foreslått sin favorittkandidat? Og for de som har tenkt tanken, men foreløpig ikke sendt inn forslag, så er det altså ikke for seint.

– Vi ønsker forslag til kandidater til årets pris, helst med en liten omtale. Send forslag og begrunnelse på epost jorunn.n@live.no innen 1. juni, oppforder Jorunn Nakken.

Artikkeltags