Stemningsfull Lucia-konsert i Ås kirke

Lucia-konsert i Ås kirke.

Lucia-konsert i Ås kirke. Foto:

Av

Ås Barne- og ungdomskantori, Ås kirkekor, Ås Korforening og publikum fylte kirkerommet med herlige «Deilig er jorden». Det varmet!

DEL

ÅS: Tradisjonen tro starter den årlige julekonsert i Ås kirke med en Lucia-prosesjon opp kirkegulvet. Og igjen var det Ås Barne- og ungdomskantori som sto for den inngangen og tre velkomstsanger.

Ekteparet Anne Christine Pittet og Jostein Grolid var etter noen måneders pause igjen å finne i manesjen, det på fløyte og flygel. Ås Korforening fortsatte med «Kling no klokka», «Kimer i klokker» og «Jeg synger julekvad».

Varmet

Det ble både trekkspill,orgel, flygel og trompet å høre i tillegg til korene. Allsangen kom virkelig til sin rett med stor fylde da publikum sammen med alle korene stemte i «Deilig er jorden» som avslutning på kvelden. Her Den varmet godt

Følgende aktører var med på årets julekonsert i Ås kirke: Mari Øen på trekkspill, Øivind Andresen på trompet, Anne Christine Pittet Grolid på fløyte, Ellen Alnes Nygård med sang, Jostein Grolid på orgel og flygel, Ås Korforening og dirigent Christian Killengreen, Ås Barne- og ungdomskantori og dirigent Tone Grindal/Christine Lange, og Ås Kirkekor og dirigent Tone Grindal. I tillegg deltok kantori-solistene Mari, Anna, Johanne og Julie.

Artikkeltags