Energi og estetikk fra scenen

Danseglede og kroppsbeherskelse i skjønn forening da ballettdanserne inntok scenen.

Danseglede og kroppsbeherskelse i skjønn forening da ballettdanserne inntok scenen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En fullsatt kinosal fikk valuta for inngangsbilletten da Ås kulturskoles dansere viste seg fram med sine uttrykk i Ås kinoteater.

DEL

ÅS: Søte hekser, barske hip-hoppere og skjønne ballerinaer var bare noen av aktørene publikum fikk se torsdag kveld. Den årlige mønstringen er en publikumsmagnet som stolt opphav, søsken og besteforeldre ser fram til å få med seg. Danseuttrykk i så vidt ulike sjangre som hip-hop, klassisk ballett, jazz og barnedans ble vist fram i kulturhuset storstue.

Se vår bildeserie

Trinn var innøvd og automatisert, kostymer og sminke gjennomtenkt: Alt akkompagnert til musikk og spesielle lyseffekter. Det var dermed duket for et show som vant publikums fulle oppmerksomhet. En av danserne i aksjon på scenen var Cecilie Anie Venøy (10), som går på hip-hop-kurs hver mandag.

- Sebastian er læreren min. Vi har øvd lenge på den franske dansen. Det var gøy å stå på scenen i kveld, og dansen var ikke så veldig vanskelig, fortalte hun til avisa etter vel gjennomført dansenummer.

Mor Silje Juliussen og resten av familien var fornøyd med det de fikk se.

- Danseforestillingen er alltid bra, og det er morsomt å se hva elevene får til og hva de har øvd på i løpet av året, smilte hun.

Artikkeltags