Emelie (20) fra Vinterbro synger på sang som har 50 millioner avspillinger på Spotify. Nå er hun klar med ny musikk

KLAR MED NY MUSIKK: Emilie Anne Hollow (20) fra Vinterbro.

KLAR MED NY MUSIKK: Emilie Anne Hollow (20) fra Vinterbro. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Emelie Hollow, den unge og talentfulle singer-songwriteren fra Vinterbro er klar til å gi en smak av hennes magiske verden.

DEL

Emelie Hollow fra Vinterbro ble for alvor kjent for publikum da hun kom på fjerdeplass i TV2-programmet The Stream i 2016.

De siste årene har hun kombinert det å skrive til seg selv og skrive for andre artister.

For eksempel kan du høre stemmen hennes i singelen «Lily», en sang hun skrev for og sammen med Alan Walker. Sangen har i dag mer enn 50 millioner avspillinger på Spotify alene. Med låta har hun også fått sig dedikerte fans rundt om i verden.

Første smakebit fra hennes kommende EP «Hear It Out Loud» (Sept 2019) er den låta «HE», en EP som er skrevet av Emelie selv og komponert og produsert sammen med Øyvind Mathisen.

HER KAN DU HØRE LÅTE PÅ SPOTIFY

Skrevet en høstkveld

Emelie sier selv om låta:

– HE handler egentlig om veldig mye for meg. Jeg skrev den på et punkt i livet der jeg var veldig lykkelig, men samtidig hadde et behov for å tenke over hvilke valg jeg hadde tatt, og hvordan dette påvirket de rundt meg. Den handler vel i bunn og grunn om kjærlighet og alle sidene av det. Jeg tror ikke det er låten du setter på på fest, men jeg håper det er den du gråter eller ler til på vei hjem, forteller Vinterbro-jenta,

Hun forteller at låta ble til en høstkveld hjemme i stua hos pappa.

– Jeg var alene og kjedet meg, så jeg tenkte jeg skulle prøve å eksperimentere litt på garageband. Jeg elsker å leke med stemmebruk og legge MASSE harmonier, så det var vel det jeg gjorde mens teksten kom av seg selv. Jeg rakk og spille inn første vers og refreng da pappa kom hjem, og bråkte så mye at jeg måtte slutte! HE skrev jeg for meg selv, det var egentlig ikke meningen at noen andre skulle høre den, da jeg tenkte at: «det her kan jo umulig gi mening til noen andre enn meg selv»

Artikkeltags