Dette har politiet jobbet med i Follo i natt

Det har vært en hektisk natt for politiet. Dette har politiet måtte hanskes med.

DEL

(Akershus amtstidende): Blant oppdragene for Follopolitiet i natt var en melding om fyllekjøring på E6 ved Follotunnelen. Dette viste seg å være helt noe annet.

– Vi fikk melding om en promillekjøringen på E6 nordover ved Follotunnelen klokken 04.10. Det viste seg at det var en eldre mann på 89 år som var fører av bilen. Han framsto som forvirret og ikke beruset. Vi har opprettet en forvaltningssak på førerkortet, forteller operasjonsleder Atle Vesttorp.

Ble bortvist

00.40 måtte politiet bortvise en mann fra Ski sentrum.

– Han ble bortvist av politiet på grunn av dårlig oppførsel. Blant annet skal han ha vist fingeren til politiet, forteller Vesttorp.

– Klokken 01.25 stoppet politiet et patrulje en bil som var mørklagt på Kjeppestadveien. Personen ble anmeldt for kjøring uten lys. Føreren er en mann i midten av 20-årene fra Sæthre, forteller Vesttorp.

02.18. måtte politiet igjen ta seg av en bråkete mann i Ski sentrum.

– Vi var i kontakt med en mann i 20-årene som var full. Han nektet å rette seg etter vaktene på stedet. Personen ble bortvist fra Ski sentrum, sier han.

I Drøbak har det vært to innbrudd i løpet av natten. Les alt om saken her:

En person pågrepet etter to innbrudd i Drøbak

Tatt i 125 Km/t

Klokken 02.25 stoppet politiet en bil som hadde kjørt altfor fort.

– Det var en bil som hadde kjørt i 125 km/t i 80-sonen på Taraldrud. Det var en mann i 20-årene som fikk førerkortet beslaget, sier Vesttorp.

Klokken 02.53 var det en mann i 20-årene som ble bortvist fra Ski sentrum på grunn av beruselse og dårlig oppførsel.

Artikkeltags