Gå til sidens hovedinnhold

Sledetur og åpent veterinærkontor

Artikkelen er over 7 år gammel

Oppå en benk på Holstad veterinærkontor, står Suki, en liten svart og logrende hund som får klørne sine klippet. Det er åpen dag hos veterinærene denne lørdagen.

ÅS: Utenfor huset står dølahingsten Randtind med nisselua på snei.

- Vi må passe på dyra våre

Den er spent for en vogn der barn og voksne kan få seg en sledetur i omegnen rundt Holstad. Veterinær Linn Rønning har også tatt på seg nisselue, og står stødig med tømmene og styrer hesten.

Jørgen Myrhaug Hoelstad (12), Jonas Myrhaug Hoelstad (11), Cornelius Pettersen (5) og Gabrielle Pettersen har tatt plass oppi sleden, og fått en liten rundtur.

- En veldig hyggelig start en førjulshelg som det er masse aktiviteter rundt omkring. Dessuten har vi en katt som vi har hatt til helsesjekk. Vi må passe på dyra våre, smiler Gabrielle Pettersen fra Son

Veterinærvakt

Casper Hoelstad forteller om en travel dag, med mange innom dyr på besøk. Mange benyttet seg av muligheten til gratis kloklipp på hunden og gratis helsesjekk på katten sin. Men travle dager har han vennet seg til nå.

- Vi har hatt stor pågang etter at vi flyttet til disse lokalene. Det går mye i produksjonsdyr, men smådyr og hester er det også blitt flere av, forteller han.

Holstad Veterinærkontor er offisiell veterinærvakt, og kan nås 24 timer i døgnet, alle dager i året.

Kommentarer til denne saken