Stiller ut fotokunst

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Thomas Russ Arnestad fra Ås stiller ut noen av sine verk i Galleriet i Ramme og Dekorforretningen i Ski.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

SKI: Det er første gang den selvlærte kunstfotografen stiller ut sine bilder.

– Jeg føler at jeg har kommet til et punkt hvor dette er riktig for meg å gjøre. Det er litt skremmende å stikke hodet fram på denne måten, men samtidig er jeg jo litt stolt av bildene mine, og jeg synes det er kjempegøy når folk gir meg tilbakemeldinger og kritkk, sier Thomas (bildet).

På leting

Thomas har tatt bilder siden han var fem år gammel. Han vokste opp i Ås sentrum og flyttet senere til Nordby, deretter flyttet han til Australia for å ta utdanning innen forretningsvirksomhet. Men det var i Australia at fotointeressen skjøt fart for alvor, da Thomas møtte Thor Engelstad, en fotograf som har inspirert ham veldig.

– Jeg ser opp til ham, han har gitt meg kritiske kommentarer som jeg har lært mye av, forteller Thomas.

– At jeg nå holder min første utstilling henger sammen med at jeg føler jeg har utviklet mitt kunstneriske uttrykk over tid, men jeg er hele tiden i en søkende prosess.

Han etablerte sitt eget nettsted, Fotokunstner.no, for å markedsføre og selge sine bilder.

Et av særtrekkene han jobber med er å presentere sine bilder på utradisjonelt matriale, som for eksempel aluminium, pleksiglass, hardplast og canvas. Slikt lar seg ikke formidle via internett, men må oppleves. Utsillingen varer til 1. september.

Artikkeltags