Vinnere av Sykle til jobben-kampanjen i Ås 2019 er trukket ut

TRUKKET UT: Charlotte Bless, Maria-Therese Jensen og Ingerbor Woll.

TRUKKET UT: Charlotte Bless, Maria-Therese Jensen og Ingerbor Woll. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er sykle til jobben 2019 over, og Ås kommune har trukket de heldige vinnerne av lokale premier.

DEL

ÅS: – Vi er imponert over innsatsen, og har gleden av å dele ut kinobilletter og gavekort til ivrige deltagere. 5 kinobilletter til laget med flest poeng: Frisk og Frivillig i Ås kommune, skriver Ås kommune.

Laget består av lagleder Maria-Therese Jensen, Charlotte Bless og Ingeborg Woll som jobber på Frisklivsentralen og Ås frivilligsentral i Ås kommune. Når lagleder Maria- Therese får nyheten, synes hun det er veldig morsomt.

– Vi har alle kjent på konkurranseinstinktet, så nå er vi glade og stolte over å ha gått av med seieren, sier hun.

5 kinobilletter ble også trukket trekkes blant lagene med minimum 50 poeng. Vinner ble Åsgårdlærerne med lagleder Geir-Tore Kristiansen i spissen.

Individuell premie

Her er det trukket tre vinnere i ulike kategorier som hver får et gavekort på 1000 kr på sportsbutikk:

Eirik Wannebo gikk av med seieren for aktiv reisevei. Her er det trukket mellom alle deltagere som har mer enn 10 poeng på aktiv transport – som altså har latt bilen stå minimum 10 ganger.

– Jeg synes det er strålende at Ås kommune gir sine innbygger anledning til å delta kostnadsfritt på Sykle til jobben. Selv om jeg uansett hadde syklet en del til og fra jobben, motiverer aksjonen til å sykle «en dag ekstra» også i dårlig vær. Jeg har deltatt tidligere år, og kommer til å delta i kommende år. Skulle ønske kampanjeperioden starter tidligere på året og slutter senere, men jeg forsøker å logge turene mine selv om aksjonen ikke pågår, sier Wannebo.

Eirik Wannebo - vinner i kategorien aktiv reisevei.jpg

Artikkeltags