Tre uhell på under en time

TRAFF STOLPE: En bil kjørte inn i en lyktestolpe på E18 før Tusenfryd tirsdag ettermiddag.

TRAFF STOLPE: En bil kjørte inn i en lyktestolpe på E18 før Tusenfryd tirsdag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Ikke nok med at Nordbytunnelsteningen skaper trafikale utfordringer. Tirsdag skapte en bilstans, en utforkjøringer og et trafikkuhell ekstra utfordringer for de reisende til og fra Oslo.

DEL

Klokken 13:55: Vegtrafikksentralen melder om trafikkuhell ved Vinterbrokrysset ved avkjøringen mot E6 i retning Oslo. Det skal være reduswert framkommelighet på stedet på grunn av uhellet. Klokken 14:22 meldes det om at veien nå skal være åpen for trafikk etter trafikkuhell

Klokken 13:25: Follopolitiet meldter tirsdag ved 13:25-tiden at det har vært et trafikkuhell på E18 før Tusenfryd retning sydover.  Det skal være en personbil som har kjørt inn i en lyktestolpe.

Det skal ikke være snakk om personskader og det meldes om mindre trafikale problemer.

Klokken 12:45: Vegtrafikksentralen melder at bilister på vei sørover mot Moss må regne med enda mer køer ettersom en bil har fått stans i Nordbytunnelen.

- Bilen skal stå delvis på bankett og delvis i høyre felt, men den skaper kø for trafikk i høyre felt, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter.

Klokken 13:44 meldes det om at Nordbytunnelen er åpnet for trafikk i retning Moss etter bilberging og oppryddingsarbeid.

Artikkeltags