Torsdag ber de næringslivet om støtte til TV-aksjonen

Ivolvert i TV-aksjonen: Tonje Kilaas-Roen medlem av kommunekomiteen (Venstre), Thomas Skrautvol leder Vestby og Ås Røde Kors (Høyre), Jenny Huyen Nguyen og en frivillig fra Røde Kors i midten.

Ivolvert i TV-aksjonen: Tonje Kilaas-Roen medlem av kommunekomiteen (Venstre), Thomas Skrautvol leder Vestby og Ås Røde Kors (Høyre), Jenny Huyen Nguyen og en frivillig fra Røde Kors i midten. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Komiteen for TV-aksjonen i Ås er med på ringerunde til næringslivet i Follo.

DEL

ABONNER PÅ ÅS+ I 8 UKER FOR BARE 49 KRONER OG FÅ TILGANG PÅ ALT DIGITALT STOFF

ÅS: Årets TV-aksjon skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – sivile rammet av krig og konflikt.

Røde Kors er mange steder den eneste hjelpeorganisasjonen som slipper til med humanitær bistand, og har gjennom lokale frivillige tilgang til dem som ellers ikke får hjelp.

- Gjennom TV-aksjonen skal flere mennesker i krig og konfliktområder få livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat, forteller Tonje Kilaas-Roen i kommittéen for innsamlingsaksjonen i Ås.

Ringedugnad

Selve aksjonsdagen skal foregå søndag 23.oktober. Men i år samles næringslivledere og representanter fra Ski, Oppegård og Ås den 20.oktober til en felles ringedugnad og ber om bidrag til årets Tv-aksjon.

- En hundrelapp er bedre enn ingen hundrelapp, og hvert bidrag er med på å redde liv. Jeg oppfordrer næringslivet i Ås til å ta telefonen denne dagen når vi ringer, sier Kilaas-Roen

Bedriftene som bidrar vil komme i Tv-ruta og på nettet og dermed bli profilert, forteller hun.

- Dette er også en fin måte å bli stolt av næringslivet i Ås kommune og en mulighet for bedriftene å vise at de ikke bare tar inn penger, men også gir ut, sier hun.

Kan gi på nett

Hvis man ikke bli oppringt, kan man gi et bidrag selv ved å gå inn på www.giverstafett.no og trykke «Gi nå!».

- Vi tar kontakt på torsdag mellom kl. 12:30-15, og da håper jeg at din bedrift tar telefonen og er klar for å gi, avslutter Kilaas-Roen.

De som ringer for Ås-komiteen er Jenny Nguyen, Anne Elisabeth Lie, Tine, Elin Horten, Røde Kors og Tonje Kilaas-Roen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken