Ås AP avholdt tirsdag kveld nytt nominasjonsmøte foran kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015. Ola Nordal gikk av med seieren.

ÅS: Første møte i november endte uavgjort 30-30 mellom Ola Nordal og Anne Odenmarck om retten til å stå på førsteplass på  APs liste.

LES OGSÅ: THRILLER OM ORDFØRERKANDIDATURET I ÅS AP.

Nordal gikk seirende ut av tirsdagens avstemning med 52 stemmer mot Odenmarcks 38 stemmer.

Nederlaget førte til at Odenmarck trakk seg fra lista med umiddelbar virkning.

90 frammøtte stemmeberettigede er rekord for avstemning i Ås AP.

- Har partiet  bak meg

Ola Nordal er glad for å bli valgt som ordførerkandidat.

– I og med at resultatet ble så klart som det ble oppfatter jeg det at hele partiet står bak. Nå gleder jeg meg til høstens valgkamp og det programmet som Ås Arbeiderparti ønsker å forme kommunen etter. Ås står foran store utfordringer de nærmeste årene. Disse ser jeg frem til å kunne birda i med den kunnskapen jeg har, og gjerne fra ordførerplassen, sier Ola Nordal, som til daglig jobber i rådgivningsfirmaet Asplan Viak.

- En seier for medlemsdemokratiet

– Nominasjonen av Ola Nordal er en seier for medlemsdemokratiet. Prosessen har vist at Arbeiderpartiet har mange gode kandidater, og den har åpnet Ås Arbeiderparti. Ås Arbeiderparti stiller nå med mange nye og dyktige kandidater, som – sammen med flere veteraner - vil bidra til å løfte partiet og styrke Ås-politikken. For meg var det viktigere å bidra til dette enn å stille selv, sier Tommy Skar (AP) i en kommentar

 De ti øverste på nominasjonslista til AP er: 1. Ola Nordal, Rustad/Holstad, 2. Wenche Berg, Rustad/Holstad, 3. Ivar Ekanger, Åsgård, 4. Sofie Nordsveen, Nordby, 5. Johan Alnes, Solberg, 6. Laila Nordsveen, Nordby, 7. Bonsak Hammeraas, Kroer, 8. Janna Bitnes, Kroer, 9. Joar Solberg, Solberg, 10. Malin Karussbakken Aamodt,Nordby.