Ønsker virkelig politikerne at all småindustri skal forsvinne fra Ås sentrum?

USIKKER PÅ FREMTIDEN: Sentrumsplanen båndlegger arealer i Langbakken til boligbygging. Det gjør det umulig for Ås fysioterapi og treningssenter å utvide for å holde seg konkurransedyktige i fremtiden, mener Jan Wold.

USIKKER PÅ FREMTIDEN: Sentrumsplanen båndlegger arealer i Langbakken til boligbygging. Det gjør det umulig for Ås fysioterapi og treningssenter å utvide for å holde seg konkurransedyktige i fremtiden, mener Jan Wold. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Politikerne i Ås har bestemt en ny reguleringsplan for Ås Sentrum og det er mye godt å si om det arbeidet Jorunn Rekkedal og hennes stab har utarbeidet . Men, det er ett stort MEN, ønsker virkelig Politikerne at all småindustri skal forsvinne fra sentrum?

Med sin nye plan gir ikke Kommunen signaler om at vi som er etablert skal få noen mulighet til å ekspandere og dermed følge med i tiden. Vi, Ås Fysioterapi og Treningssenter søkte om å få ett formøte med Kommunen for å diskutere våre problemer og planer for fremtiden, men svaret var , sitat;Utbygging av Ås Fysioterapi og Treningssenter er ikke boligformål og utbygging vil derfor stride mot arealformålet, på bakgrunn av dette ser vi ikke møte som formålstjenelig, sitat slutt.

Det Kommunen varsler ar at vi like godt kan legge ned hele bedriften, er det noen som virkelig klarer å overleve uten at de får mulighet til å videreutvikle seg, jeg kjenner ikke til noen i samfunnet som har klart det, men det gjør kankje politikerne?

Kommunen har videre bånnlagt en del av vår tomt til parkområdet. Opp igjenom årene har vi prøvd å følge med utviklingen og senteret har vi bygd ut 3 ganger og med stor villighet og hjelp fra teknisk etat i Kommunen har vi klart dette og til og med klart å overleve, Kommunen har hele tiden vært imøtekommende og servicen fra Teknisk etat har vært strålende, men nå ser det ut for at vi møter veggen og en bedrift som har vært sunn , må kanskje belage seg på å råtne på rot, det er flere enn oss som vil gå den veien uten utviklingsmuligheter.

Utvikling er bra ,la oss alle få sjansen til å overleve, ikke bare de som sitter på kontor og flytter på papirhaugen, folk trenger servicenæring som bilverksteder og fysioterapeuter i sitt nærområdet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken