Gå til sidens hovedinnhold

Raste gjennom Nøstvettunnelen – tre mistet lappen onsdag kveld

To førere har fått merke UPs nærvær på E6 i Nøsvettunnelen i kveld. Ytterligere én ble tatt på Taraldrud. Alle tre er menn i 40-årene.

For abonnenter
(Østlandets Blad)

E6 NØSTVETTUNNELEN: Utrykningspolitiet er ute på veiene i distriktet onsdag kveld, noe to førere allerede har fått merke.

Klokken 21:21 melder politiet at en UP-patrulje har stanset en bil i gjennomsnittsmåling for hastighet. Denne skal ha hatt en fart på 133 km/t. Det er ikke lov å kjøre fortere enn 90 km/t på stedet. Ifølge Politiet i Øst var det en mann i 40-årene som satt bak rattet. Han fikk imidlertid ikke kjøre videre – førerkortet er beslaglagt og sjåføren blir anmeldt for forholdet.

LES OGSÅ: Rekordmange anmeldt – spesielt én ting bekymrer politiet i øst

Bare 25 minutter senere melder politiet om et nytt førerkortbeslag på samme sted. Igjen var det en mann i 40-årene som satt bak rattet, men han ble stanset etter å ha kjørt i 146 km/t i 90-sonen. Også denne føreren fikk førerkortet sitt beslaglagt og blir anmeldt for forholdet, ifølge Politiet i Øst.

LES OGSÅ: Skremmende tall fra UP – over 200 bilister bøtelagt for det samme

Men UP har ikke gitt seg for kvelden. Klokken 22:32 melder Politiet i Øst at nok en mann i 40-årene er tatt for råkjøring. Denne bilen ble stanset på E6 ved Taraldrud etter at sjåføren hadde kjørt i 124 km/t i 80-sonen. Mannen anmeldes og får førerkortet beslaglagt.