Til alle kommunens ansatte: Tusen takk!

TAKKER: Ap-politikerne Live Holck Johannessen og Edvin Søvik takker de ansatte i Ås kommune.

TAKKER: Ap-politikerne Live Holck Johannessen og Edvin Søvik takker de ansatte i Ås kommune.

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.De siste to og en halv månedene har vært annerledes for oss alle. Korona-epidemien snudde på kort varsel om hverdagen til innbyggere i omtrent hele verden, også her i Ås. Mange har i denne helt ekstraordinære situasjonen for Ås-samfunnet ytt enn spesiell innsats.

Blant dem er alle de ansatte i Ås kommune: Helsefagarbeideren som har måttet ta ekstra vakter og innarbeida nye smitteverntiltak, for å gjøre hverdagen trygg for de eldre på sykehjem og i hjemmetjenesten. Læreren og andre ansatte i skolen, som over natta måtte gå over til digital undervisning. Ansatte i SFO og barnehager som sørger for en god hverdag for barn i mindre grupper, nå som samfunnet delvis åpnes opp igjen. Og alle andre ansatte i Ås kommune som har utvist stor fleksibilitet, tatt på seg nye oppgaver og tilpassa seg en ny og vanskelig situasjon.

Vi i Ås Arbeiderparti er svært takknemlig for den innsatsen dere har gjort i en helt ekstraordinær periode. En periode som kommer midt opp i en allerede krevende økonomisk krisesituasjon for Ås kommune og våre ansatte.

Fra Ås Arbeiderparti har vi derfor lyst å si til dere alle som har fått hjula til å gå rundt i eldreomsorgen, helsetjenesten, skolen, barnevernet, SFO, barnehager og andre steder i kommunen, i denne utfordrende perioden: Tusen hjertelig takk!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken