E6: To førere er alvorlig skadet i en trafikkulykke på E6 ved Taraldrud torsdag morgen. Vegtrafikksentralen meldte om ulykken klokken 09:10. Da var veien stengt i retning Oslo. Klokken 11:17 var veien fortsatt stengt, og det vil den fortsette å være i noen timer fremover. Men bilene som sto i kø da ulykken skjedde, er blitt sluppet forbi.

Vegtrafikksentralen melder kl.13:43 at veien er gjenåpnet mot Oslo. Også Nordbytunnelen og Nøstvettunnelen er igjen åpnet for trafikk.

Fire biler

Både nødetater og to luftambulanser har rykket ut til ulykkesstedet. Brannvesenet melder at de har sendt flere enheter til skadestedet.

Trafikkoperatør Ole-Fredrik Haugen i Statens vegvesen bekrefter overfor ØB at det er snakk om en alvorlig ulykke, hvor to større kjøretøy og to personbiler skal være involvert.

Det er sendt ut to luftambulanser.

Vegtrafikksentralen anbefaler at man velger omkjøring via E18 Mosseveien. De ba også folk om å slippe frem nødetatene.

Stengt i flere timer

Ifølge Haugen går trafikken veldig tregt forbi ulykkesstedet i sydgående retning.

– Innover vil veien være stengt en god stund, og det er omkjøring via E18, sier han.

Klokken 11:16 melder Politiet i Øst at veien vil forbli stengt i noen timer da Ulykkesgruppen til Statens vegvesen og politiets kriminalteknikere vil jobbe på stedet. De involverte kjøretøyene vil deretter berges.

Kartet til Google maps klokken 09:40 viser at køen i nordgående retning går helt til syd for påkjøringen ved Langhus.

Presset inn

Det har foreløpig ikke lykkes ØB å få noen kommentar fra politiet, men klokken ti kommer de med en oppdatering om hendelsen på Twitter. Nødetatene jobber fortsatt på stedet, og veien er fortsatt sperret.

Politiet bekrefter at fire enheter som er involvert. Det skal ha vært kø på stedet, og en lastebil har kjørt inn i to personbiler som igjen ble presset inn i lastebilen foran dem.

– Begge førere av personbilen skadet, opplyser politiet.

Ifølge VG er begge personene alvorlig skadet.

Har du tips om saken, vil vi gjerne snakke med deg.

Saken oppdateres


Flere lokale nyheter