ÅS: Tilbudet er en del av Ås Kommunes prosjekt Smakebit-trening og arrangeres i svømmehallen på Nordbytun ungdomsskole.

– Målet er å tilby ungdom en gratis og lavterskel treningstime i svømming sammen med medlemmene i gruppa slik at deltagerne får en positiv opplevelse uten krav til ferdigheter eller utstyr. Dette vil være en åpen trening for dere som ikke ellers deltar på organisert idrett. Kanskje er nettopp svømming «din» idrett? Vi håper dette tilbudet kan hjelpe deg over terskelen og gi deg lyst til å begynne å trene, forteller Guro Drottning Aarnes, daglig leder i Ås IL.

Mestring

Du trenger ingen forkunnskaper. Det eneste kravet er at du må være trygg i vannet og holde deg flytende. Det vil ikke være anledning til å leke eller bade på egen hånd, man må lytte til treneren og følge programmet, opplyser idrettslaget.

– Treningen vil tilpasses nivået til deltagerne og alle skal få føle på både mestring og utfordringer i løpet av treningen. Treningen starter med landtrening hvor vi skal tøye litt, og man får muligheten til å bli litt bedre kjent. Etter det er det svømming hvor vi skal jobbe litt med teknikk tilpasset nivået. Treningen blir avsluttet med noen morsomme stafetter, forteller Drottning Aarnes.

Idrettslaget har plass til 10 deltagere så her gjelder det å skynde seg å melde seg på, oppfordrer idrettslederen. Påmeldingsfristen er 2. september.

Her melder du deg på