Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ås – liten kommune med mange muligheter

Annonsørinnhold i samarbeid med

I Ås er mulighetene lagt godt til rette for et aktivt og spennende friluftsliv. Beachvolleyball om sommeren, velpreparerte skiløyper om vinteren og en årlig sykkeldag som inspirasjon til gode opplevelser på sykkel ellers i året. Hvis man gjerne vil boltre seg og underholdes i helt andre rammer, finner man i Ås Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark.

Ås og omegnen byr på mange vakre rekreasjonsområder, kulturminner og spennende opplevelser for både store og små. Det er både utfluktsmål som er billige eller gratis, og andre som koster litt. Hvis du overveier et forbrukslån anbefales det å lese forbrukerrådets anbefalinger først, og ta sine forhåndsregler, så det ikke blir for dyrt.

Lyttelunsj, jazz og barneteater

Det er ikke langt til god musikk og scenekunst i Ås. Første fredag i måneden byr Ås kulturhus på Lyttelunsj – et populært arrangement der man kan ta med matpakken, få gratis kaffe og nyte vakre klassiske toner i lunsjpausen. Jazzetaten er en gruppe Åsgutter som spiller swingende jazz - både egne og andre komposisjoner. Over nyttår 2018 og utover våren oppføres et morsomt og variert tilbud av familie- og barneteaterforestillinger. Ås internasjonale kultursenter byr på blant annet åpne verksteder, Barnas Verdensdager og internasjonale kulturkvelder.

Fra oppdagelsesturer i det fri til full fart i Tusenfryd

Ås har flotte skogsområder som innbyr til korte og lengre turer, sommer som vinter. Villmarkscamping ved Østensjøvann, er også en populær aktivitet. Om vinteren sørger Skiforeningen i Ås for godt merkede skiløyper. Et populært område som er verdt å utforske for skiløpere, er Follomarka. Vær dog oppmerksom ved ferdsel over frosne vann om vinteren, ved med mindre du er helt sikker på at isen er trygg.

Men både for små og store barn, og for mange voksne, er nok Tusenfryd det største trekkplasteret i Ås. Tusenfryd ved Vinterbro åpnet i 1988, og har et hav av forlystelser, attraksjoner og spisesteder. Her kan du se stuntshow og feire Halloween med zombier og monstre, kjøre trestamme ned Tømmerstupet eller ta en tur med Speedmonsteret, en av Europas villeste berg- og dalbaner, bare for å nevne noe. Dersom familiens hund er med - er det mulighet for hundeparkering i parken.

I Ås finner du også Vitenparken i hjertet av Campus Ås, midt i et av Norges flotteste parkområder. Vitenparken er et grønt viten- og opplevelsessenter. Dette er et samlingssted for grønn viten og innovasjon, med kafé, utstillingshall og mange spennende arrangementer.

Slik får du råd

Ønsker du litt ekstra økonomisk handlefrihet til opplevelser i Ås? Hjemmesiden Matchbanker er en låneportal som gir god oversikt over forskjellige forbrukslån, slik at du sikkert kan se hvilket lån som eventuelt ville være det mest ansvarlige for deg i forhold til din innkomst.

Del artikkelen på Facebook