Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Kortreist handel i Ås

Høsten er over oss, og vinteren sniker seg innpå. Vil du være tidlig ute med julegavene eller jakter du på noe til deg selv eller din bolig? Her finner du noe av det Ås har å by på innen handel.

Annonsørinnhold i samarbeid med

1. Finn det rette skotøyet 

Ås Skotøymagasin har eksistert i Ås Sentrum siden 1955. Vårt mål er å ha et bredt utvalg av kvalitetsfottøy til alle og at du som kunde skal oppleve en butikk med et spennende utvalg og høyt servicenivå. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal få den hjelpen du trenger for å finne riktig fottøy! Les mer her.

 

2. Forny hjemmet ditt

Vi har med andre ord alt du trenger for å fornye hjemmet ditt. Maling, tapet, gardiner, solskjerming, og alt innen overflatebehandling. Men enda viktigere: Vi har ansatte med høy faglig kompetanse og lang erfaring kombinert med kreativitet og lidenskap til faget. Når du kommer innom oss på Ås, er vi opptatt av mer enn bare å selge deg ett av våre produkter. Vi gir deg råd og veiledning på hvilken maling som passer best til barnerommet, eller hjelper deg på vei for å finne den rette tapeten til hjemmet ditt. Skulle du trenge litt ekstra hjelp med interiørvalg til hjemmet ditt, har våre konsulenter den tekniske erfaringen som trengs og et godt øye for detaljer til å sette opp forslag basert på hva som passer deg og ditt hjem best. Fordi vi kan hjem og interiør. Les mer her.

 
Del artikkelen på Facebook