Gå til sidens hovedinnhold

Voldsom interesse for luksuseiendom på Ormøya. – Det råeste jeg har solgt noen gang, sier megler

Artikkelen er over 2 år gammel

En boligdrøm av de helt sjeldne er til salgs på Ormøya i disse dager. Med en prislapp på 48 millioner kroner er dette en eiendom de fleste bare kan drømme om, men eiendomsmegler Kim Krabbe forteller om overraskende stor respons.

ORMØYA: Det dreier seg om en eiendom i Singasteinveien 17 på Ormøya. Villa Breidablikk er til salgs og ifølge eiendomsmegler Kim Krabbe i Privatmegleren Panorama er dette en mulighet som ikke dukker opp hver dag.

– Det går generasjoner mellom hver gang en slik eiendom er for salg, det kan gå 50 år eller 100 år før man får en slik mulighet igjen. Og det morsomme er at vi har hatt en utrolig bra respons, sier Krabbe.

For det er ikke til å stikke under en stol at med en prislapp på 48 millioner kroner, er det bare noen promille av Norges befolkning som kan sikre seg denne boligdrømmen.

– Likevel, vi ser at det er langt flere som investerer i eiendom nå enn før. Og et viktig premiss for dette prisnivået er at det på eiendommen er en ferdig utskilt tomt som er regulert til bolig. Så eiendommen har mange muligheter, kanskje det er en stor familie med mye penger som ønsker et feriested? Kanskje kjøper man og selger noe av tomten? Her er det mange muligheter, sier Krabbe til Nordstrand Blad

Saken fortsetter under bildet

Tror på salg i sommer

Krabbe forteller at han allerede har hatt flere privatvisninger på luksuseiendommen på Ormøya og at han har flere avtalte visninger etter pinsen. Det er kun privatvisninger på denne eiendommen.

– Det har vært overraskende bra respons, forteller Krabbe som har lang erfaring med eiendommer i «high end»-sjiktet.

– Det er overraskende at så mange kan være med på en slik pris?

– Enhver prisgruppe har sitt klientell og med en så unik eiendom, vekker det interesse både i og utenfor Norge, sier eiendomsmegleren.

Krabbe tror at det nærmer seg salg av den luksuriøse eiendommen.

– Jeg tror det blir et salg nå, i løpet av sommeren, sier Krabbe.

Villa Breidablikk

Det er et gammelt hus med historie i veggene som her er for salg. Villa Breidablikk ble bygget i 1870 som ett av de originale sommerhusene på Ormøya. Originale detaljer har blitt bevart i kombinasjon med moderne løsninger.

Opprinnelig var Ormøya primært et fritidsområde for hovedstadens overklasse, men fra rundt 1900-tallet begynte folk å bosette seg der. I dag er det over 100 husstander på øya.

Det er mange boligdrømmere i landet og Finn-annonsen har vakt voldsom interesse.

– Det er klart, blant disse er det mange drømmere og mye nysgjerrighet, men via disse treffer man kanskje den som sier: Her er drømmeboligen vi har lett etter, sier Krabbe.

(Saken fortsetter under bildet)

Sommerparadis

For det er virkelig en maritim drøm det her er snakk om.

På den nesten syv mål store tomten ligger det en 300 kvadratmeter stor villa med fire soverom. Egen strandlinje på 75 meter følger med samt båthus og badehus – med badstue. Her er dypvannsbrygge, båtplasser og uteområder i fleng. Vestvendt beliggenhet gir sol til langt på kveld sommerstid. Eiendommen ligger i en blindvei, så her kan man rusle rundt på den parkliknende tomten og være helt privat.

Saken fortsetter under bildet

– Alt hva man kan drømme om egentlig. Det vi presenterer her, er den store drømmen for de fleste – hundreårsdrømmen, sier den erfarne eiendomsmegleren som har solgt eksklusive eiendommer i mange år.

Lang erfaring til tross, dette er uten tvil det råeste objektet han noen gang har presentert, ifølge Krabbe selv.

– Man blir litt ydmyk som megler, selv om man har jobbet lenge, at man får lov til å selge et slikt objekt. Og det er overraskende stor respons til å være dette prisbildet, men det tror jeg handler mye om flerbruksmulighetene, sier han og legger til:

– Og det beste av alt er at det ligger ti minutter unna Oslo S, ti minutter til dette sommerparadiset. Det er kanskje det mest unike.

Kommentarer til denne saken